9
JAAR ERVARING
380
KLANTEN GINGEN U VOOR
9.5
SCORE VAN KLANTEN


WIE ZIJN WIJ?

THE THREE MUSKETEERS


nasier kassim

Nasier I. Kassim

Shogun Bedrijfskleding
Rodney Kemp

Rodney Kemp

Productie Ninja

ONS VERHAAL

VAN TOEN TOT NU

In 2006 begonnen ik met het maken van grappige t-shirts en verkocht deze via een zelf gebouwde website. Dat gebeurde destijds nog onder een andere handelsnaam (Nas&Nas). In deze periode had ik er nog een baan naast. In de avond (na mijn werk) maakte ik de bestellingen en de volgende dag in mijn lunchpauze bracht ik deze naar het postkantoor. In het begin waren dat nog 2 pakjes per dag maar voor ik het wist ging ik met 2 sporttassen vol bestellingen naar mijn werk. Het was elke dag weer een uitdaging om binnen de 45 minuten durende lunchpauze terug te zijn. Ook ging het tot laat in de nacht bestellingen maken ten koste van mijn nachtrust.

Vandaar dat ik in 2008 besloot ontslag te nemen en voortaan al mijn aandacht te richten op het bedrukken van kleding. Met een tweedehandse marktkraam reisde ik het land door om op markten en braderieën mijn grappige t-shirts te aan de man te brengen. Op een markt waar ik steevast stond kreeg ik met enige regelmaat de vraag van andere marktlieden of ik niet voor hun t-shirts kon drukken. Natuurlijk kon ik dat. “En kun je dan ook polo’s en sweaters leveren?”.  Zo kwam het dat ik in 2010 de eerste site bouwde voor bedrijfskleding. Langzaam maar zeker ging ik steeds meer bedrijfskleding doen. Om mijn aandacht niet te laten versplinteren heb ik in 2012 besloten mij uitsluitend te richten op bedrijfs- en werkkleding. 

Door de klant centraal te stellen is het in een paar jaar gelukt om te groeien naar meer dan 380 klanten waarvan een groot gedeelte vaste klant zijn. Inmiddels kan ik het werk niet meer alleen aan.  De klant centraal stellen is iets wat wij altijd zullen blijven doen.  Persoonlijk contact, maatoplossingen, doelgericht meedenken en een flinke dosis productkennis zijn een paar van de vele sterke punten waar u bij ons van op aan kunt. Wellicht dat wij ook uw bedrijfskleding kunnen verzorgen. Bel gerust om vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren. 

handtekening

Nasier I. Kassim
Bedrijfskledingspecialist

BEL NU OM TE INFORMEREN NAAR DE MOGELIJKHEDEN