werkkleding hovenier

Tuinaanleg Balk

Rowdy Balk

Ik heb shirts en sweaters besteld en had m’n logo niet digitaal. Signdicate heeft dat snel voor me geregeld. Eigenlijk een probleemloze samenwerking die snel afgehandeld en afgestuurd werd. Ik kan niks anders zeggen dan: "een TOP bedrijf een dikke aanrader wat mij betreft!"

werkkleding koerier

AD Snel koersdiensten

Hakim Lamou

Top bedrijf. Snel, eerlijk, betrouwbaar en prijs/kwaliteit verhouding perfect.

werkkleding vastgoed

Premium Huis BV

Thảo Thu Lê

"Very satisfied with the great services and helpful advices!"

werkkleding visagie

Supercover Bridal Service

Fezila William

Ik ben blij met de snelle levering, goede kwaliteit, en de extra informatie over de producten. kortom alles wat je wenst als je druk bezig bent met je bedrijf. Een duidelijke webwinkel en zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

bedrijfkleding bedrukken

Hilight Media

Dolf Voll

Snelle service. Signdicate denkt met je mee. Zal de volgende keer weer hier bestellen.

werkkleding metaal

All-in Metaal

Henry Vaartstra

We hadden met spoed nieuwe truien nodig ivm representatie op een beurs, dit was geen enkel probleem en we hadden de truien dan ook op tijd binnen.

werkkleding dierenarts

Jouw dierenarts aan huis

P.J.G. van Boekel

Fantastische service, ik ga hier zeker weer bestellen! Ik had per ongeluk de verkeerde jas besteld (het plaatje op de website klopte niet met het type). Kreeg ik kosteloos de goede jas toegestuurd en mocht ik de oude houden. Beide jassen zijn uitstekend bedrukt. Aanrader!

Polo Shirt Double Press

Kim Scholten

Makkelijk te bestellen, vervolg stappen ook erg duidelijk. Communicatie helemaal goed!