Wat zijn de maximale maten van de opdruk?

Voor een bedrukking op de borst of mouw zijn de maximale maten 15x15cm. Een grote bedrukking is maximaal 31 x 20cm. Overschrijdt u deze maten dan kan het zijn dat we een toeslag moeten rekenen. In sommige gevallen laat het ontwerp echter toe dat door slim te werken we toch groter kunnen zonder een toeslag te hoeven rekenen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt uw bestelling betalen per bankoverschrijving of met iDEAL. U ontvangt de betaalgegevens pas als u de digitale drukproef heeft goedgekeurd en wij daadwerkelijk de bestelling voor u gaan maken.

Kan ik op rekening kopen?

Nee, aangezien elke bestelling op maat voor u gemaakt wordt zal deze ook van te voren voldaan dienen te worden.

Hoe kan ik zo lang mogelijk van mijn kleding genieten?

Houdt u altijd aan de wasvoorschriften die op het label in het kledingstuk staan. Plaats nooit een hete strijkbout direct op de opdruk maar strijk het kledingstuk binnenstebuiten of leg er een theedoek overheen. Vermijdt de droger. Gebruik bij softshell kleding nooit wasverzachter.

Welke druktechniek gebruiken jullie?

Dit verschilt per bestelling en is afhankelijk van welk materiaal/stof bedrukt wordt, de aantallen (oplage) en het ontwerp. Wij hebben jarenlange ervaring met textieldruk en kijken per bestelling wat de beste optie voor uw bestelling is.

Wat is de levertijd?

De levertijd is (tenzij anders afgesproken) maximaal 10 werkdagen na ontvangst van betaling voor bedrukte kleding. Voor onbedrukte kleding is de levertijd doorgaans 3 werkdagen. Heeft u de kleding eerder nodig dan kunt u het best even bellen met 06-50206770 (ook buiten kantooruren). Het kan zijn dat we een spoedtoeslag in rekening zullen moeten brengen. De hoogte hiervan zal per situatie bekeken moeten worden. Uiteraard krijgt u vooraf te horen hoe hoog een eventuele spoedtoeslag zal zijn.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €7,50 binnen Nederland en België.

Hoe kan ik het ontwerp het beste aanleveren?

Bij voorkeur ontvangen wij uw logo als vectorbestand (.ai / .eps / .pdf). Heeft u dat niet maar alleen een .jpg of een .png dan volstaat dat ook. Wij zetten dan kosteloos uw ontwerp om naar vectoren.

Is er een minimum orderbedrag?

In verband met de hoeveelheid voorwerk per bestelling hanteren wij een minimum orderbedrag van €70,- wanneer de kleding bedrukt moet worden. Hoeft de kleding niet bedrukt te worden dan is er geen minimum orderbedrag.